Blog

(Uten tittel)

januarybacktalk-01934.jpg

Carhartt Duck Detroit Jacke Schwarz M CarharttCarhartt

Bukser og problemer kan Det kan være vanskelig for mange å finne bukser som passer ordentlig uten at det går ut over komforten. Personlig har jeg alltid hatt problemer med å finne bukser / jeans som jeg føler meg komfortabel i og som passer på det ene eller det andre leddet?? Mange av dere ber om flere bukser, flere lengder og mer. Det er ingen hemmelighet at jeg er best på kjoler, men hva sier du? ? Hva trenger du av bukser? Da vil jeg gjøre mitt beste for å finne bukser til deg hvis du er i samme situasjon som meg??

Calvin Klein kjole i lag look fra Georgette 32 Calvin KleinCalvin Klein

Produktbilde: Heirloom Pacific Wide Jeans

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close